Alpina Kinderfiets

kleur; pacific blue mat

Alpina ALPINA YABBER 26" 3 versnellingen met V-Brakes / Terugtraprem


Neem contact met ons op over deze fiets


ACTIEFIETS!
€ 499,- € 449,-



De sportieve Alpina Yabber is een echte alleskunner: perfect voor op straat, maar ook in het bos te gebruiken. De fiets is voorzien van een superstevig aluminium frame met verende voorvork, zodat deze ook voor ruigere wegen geschikt is. Daarnaast is de Yabber uitgevoerd in verschillende stoere kleuren.

De Alpina Yabber kan tegen een stootje! De krachtige en betrouwbare terugtraprem van de Alpina Yabber zorgt er -samen met de handrem aan de voorzijde- voor dat je sportieve jongen fijn kan racen, maar ook snel en veilig kan stoppen. De fiets heeft een extra sportieve look door de kunststof spatborden en heel stoer: een verende voorvork! Fiets parkeren? Met het handige ringslot staat de fiets in een handomdraai op slot. Je zoon kan zelf zijn batterijverlichting aandoen en is zo ook in het donker goed zichtbaar. Op de handige achterdrager kan hij ook nog eens gemakkelijk zijn schooltas of sporttas meenemen. Wat een performance!

€ 499,-
€ 449,-



Terug



Deel het met uw vrienden!


Informatie

Fabrikant / importeur:
Alpina
http://www.alpinafietsen.nl


Unigarant Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij Unigarant verzekert u deze fiets al vanaf € 56,- (Unigarant Fietsverzekering zonder Anti-diefstalchip, 36 maanden) *


Aangesloten bij:
Bovag TWB

Dealer van:
Unigarant Verzekeringen


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Vakantie


Contactgegevens

Onze fietsmerken

Alpina
Batavus
BSP
Cortina
Gazelle
RIH